Showroom:
Ma t/m Vr 8:00 - 17:00 | Za: 8:00 - 16:00
 • Online shoppen bij Destijdsch!
 • Wij bezorgen bij u thuis!
 • Veilig betalen met iDEAL of PayPal!

Klantenservice

Wij zijn zaterdag a.s. van 8:00 tot 16:00 geopend op koningsdag! We zien je graag!

Veelgestelde vragen

Hieronder een aantal veelgestelde vragen, staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder. U bent ook van harte welkom in onze showroom, de koffie staat klaar!

  • Het verzenden van deuren kost voor de eerste deur € 20,- en voor elke extra deur in dezelfde bestelling € 5,-. Dus voor het verzenden van bijvoorbeeld 3 deuren, betaalt u € 30,-. De deuren worden onverpakt verzonden. 

   Het verzenden van materialen als stenen, dakpannen, vloeren, etc gebeurt op pallets van max 1.000 kg. Per pallet betaalt u € 60,-

   De natuurstenen waskommen verzenden wij geheel gratis en worden binnen 2 werkdagen bij u thuisbezorgd!

   Uw bestelling wordt binnen 1 á 2 werkdagen afgeleverd mits anders aangegeven.

  • Graag verzoeken wij om hiervoor contact met ons op te nemen.

  • Uiteraard kunt u de bestelling retourneren volgens de regels uit onze algemene voorwaarden. De kosten voor retourzending zullen in  mindering worden gebracht op het bedrag dat u van ons retour dient te krijgen. Oftewel, de kosten van heen- en retourzending zijn voor rekening van de klant.

  • Nee, maar we hebben wel een groot netwerk aan professionals die we kunnen aanraden.

  • Bij Destijdsch hebben we een aantal producten die geschikt zijn voor het onderhouden van uw natuurstenen vloer. Bekijk onze onderhoudsproducten. Niet wat u zoekt of komt u er niet uit? U kunt ons altijd bellen voor vragen, ook bent u van harte welkom in onze showroom.

  • Ja dat kan, een natuurstenen vloer is zeer geschikt voor vloerverwarming mede omdat het steen de warmte goed geleid. 

  • Jazeker! Veel van onze vloeren zijn mogelijk met vloerverwarming. Echter zit er wel verschil tussen een massief houten vloer, of een samengestelde vloer. Massief is niet geschikt voor vloerverwarming, samengestelde vloeren zijn dat vaak wel. Bij de aankoop van uw vloer adviseren wij u.

  • Houten vloeren van Destijdsch hebben niet veel onderhoud nodig. We hebben wel een aantal producten beschikbaar die geschikt zijn voor het onderhouden van uw houten vloer. Bekijk onze onderhoudsproducten.

  • De levertijd voor uw houten vloer is 2 tot 4 werken. Voor planken van 18 tot 22 cm breed is de levertijd iets korter, namelijk 2 weken. Dit is wel afhankelijk van u wensen. Neem alsjeblieft contact met ons op dan kunnen we u een exacte levertijd geven.

  • Er zijn verschillende manieren om een houten vloer te leggen:

   Verlijmd: Bij het verlijmen van de vloer ligt de vloer vast. Hierdoor ontstaat er wel meer contactgeluid.

   Zwevend: Bij het zwevend leggen van de vloer zit de vloer niet vast aan de ondergrond. Het voordeel hiervan is dat de vloer eruit gehaald kan worden. Een nadeel is dat de vloer kan gaan wippen.

   Vloerverwarming: Bij het leggen van een vloer over vloerverwarming is het beter om de vloer te verlijmen.  

  • Jazeker! We kunnen plinten verzorgen. De plinten dienen zelf afgelakt te worden en zijn voorzien van een groef voor kabels. De kosten zijn €6-, per strekkende meter en voor het leggen €3,50 per strekkende meter. Bij het leggen van de plinten worden ze vastgekit en vastgeschoten.

  • Hieronder verschillende afwerkingen voor houten vloeren. Kom langs in onze showroom om het effect van de afwerkingen te bekijken. 

   Roken

   In eiken zit looizuur, dit reageert met ammoniak. De vloerplanken worden in een ruimte gerookt met een pot ammoniak. Hierdoor gaan de planken verkleuren en worden ze donkerder. Hoe langer de planken gerookt worden hoe donkerder ze worden. Gerookte planken kunnen wisselen van kleur.

   Borstelen

   Door het borstelen van eiken planken of multiplanken wordt het zachtere hout van de plank verwijderd. Dit zorgt voor meer structuur in de plank.

   Verouderen

   Eiken planken of multiplanken worden verouderd in een trommel met voorwerpen. Door het draaien van de trommel wordt de vloer licht beschadigd waardoor de vloer wordt verouderd.

   Branden

   Het branden van de planken wordt gedaan met een gasbrander. De planken worden zo geheel zwart. Hierna worden de planken geborsteld waardoor de zwarte kleur verdwijnt en er een donkere plank met meer structuur overblijft.

   Zandstralen

   Door het zandstralen van eiken planken of multiplanken wordt de plank in zijn geheel ruwer. Het verschil met borstelen is dat bij het borstelen van de plank alleen het zachte hout wordt verwijderd. Bij het zandstralen van planken wordt de plank in zijn geheel ruwer.


  • Dat kan altijd! We leveren tafels precies naar uw wensen. U kunt zowel de hoogte, lengte als breedte bepalen. Ook de voet kan door u worden bepaald. In onze showroom kunt u verschillende soorten hout bekijken waar de tafelbladen van gemaakt kunnen worden. Sommige planken hebben veel nerven, andere weinig - dit heeft invloed op de look & feel. Zo kunt u precies de planken uitzoeken die passen in uw interieur.

Contactgegevens

Destijdsch

De Diepteweg 22
5236 PV, 's-Hertogenbosch
Nederland

+31(0)73-260 04 44
info@destijdsch.nl
Routebeschrijving

Volg ons op:

Openingstijden

Showroom
 • maandag 08:00 - 17:00 uur
 • dinsdag 08:00 - 17:00 uur
 • woensdag 08:00 - 17:00 uur
 • donderdag 08:00 - 17:00 uur
 • vrijdag 08:00 - 17:00 uur
 • zaterdag 08:00 - 16:00 uur
 • zondag gesloten

Contactformulier

Neem contact met ons op

Aanbod

We hebben een ruim aanbod deuren, oude gebikte stenen, oude dakpannen, eiken balken, meubels, oude houten planken, natuurstenen en houten vloeren en natuursteen waskommen. U bent altijd welkom in onze showroom voor inspiratie en advies.

Bezorging

Al onze producten kunnen ook bij u thuis
geleverd worden. 

Voor sommige producten geldt: voor 12 uur besteld, de volgende werkdag al in huis!

Neem contact op

Wilt u meer informatie? Neem contact op met ons over het actuele aanbod en bel 
073 2600 444 of mail naar info@destijdsch.nl.

U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom!

-5%
Naam:
E-mail adres: