Categorieën
Pagina's
Showroom:
Ma t/m Vr 8:00 - 17:00 | Za: 8:00 - 16:00
 • Online shoppen bij Destijdsch!
 • Wij bezorgen bij jou thuis!
 • Veilig betalen met iDEAL of PayPal!
Direct contact?
+31(0)73-260 04 44

Klantenservice

Op Hemelvaartsdag, donderdag 9 mei, zijn wij open van 8 tot 17 uur

Je kunt ons op de volgende manieren bereiken:

 1. Whatsapp via 06-43128656
 2. Telefonisch via 073-2600444
 3. Per email info@destijdsch.nl 
 4. Via de chat op onze website

Een groot deel van onze collectie kun je ook vinden in onze webshop. Je kunt je bestelling dan ook afhalen of laten bezorgen.

Vriendelijke groet, Team van Destijdsch

  • Afhalen is gratis. Deuren laten bezorgen: € 50,- per bestelling. Levertijd 1 a 2 werkdag(-en). Je ontvangt van onze transporteur per e-mail een tijdsindicatie.

   Het verzenden van materialen als stenen, dakpannen, vloeren, etc gebeurt op pallets of kratten van max 1.200 kg. Per pallet betaalt u € 90,-

   De natuurstenen waskommen en wandplanken verzenden wij geheel gratis en worden binnen 2 werkdagen bij u thuisbezorgd!

   Houten planken gaan op lengtetransport en kost € 125,- per order.

  • Graag verzoeken wij om hiervoor contact met ons op te nemen.

  • Uiteraard kunt u de bestelling retourneren volgens de regels uit onze algemene voorwaarden. U kunt de bestelling op eigen gelegeheid naar ons terug sturen. Zodra wij deze onbeschadigd hebben ontvangen, zullen wij het aankoopbedrag van het product binnen 2 weken aan u terug storten.

  • Nee, maar we hebben wel een groot netwerk aan professionals die we kunnen aanraden.

  • Een natuursteen vloer is erg geschikt voor vloerverwarming. Het is een goede geleider van warmte en daarnaast houdt het dat ook goed vast.

  • Het onderhoud van een natuurstenen vloer is belangrijk om zo de kwaliteit te bewaren. Iedere steensoort is echter uniek en vereist dus een eigen verzorging. Je hebt twee manieren om de vloer te onderhouden: impregneren of reinigen.

   Wanneer je een natuursteen vloer impregneert is het natuursteen beschermt tegen bijvoorbeeld vet, wijn, water & stof vlekken. Impregneren is niet perse nodig, vaak is het regelmatig reinigen van een vloer genoeg.

   Mors je bijvoorbeeld een glas wijn op de vloer, ruim dit dan direct op met zuurvrije zeep. Bijvoorbeeld edelzeep. In sommige gevallen blijft er een vlek achter, deze kan ook na een aantal dagen weer wegtrekken. Verdwijnt de vlek niet, herhaal dan het reinigingsproces net zolang tot de vlek niet meer zichtbaar is.

  • Doordat en natuurstenen vloer een hardere steensoort is, is het wat gevoeliger voor krassen. Deze verdwijnen ook weer door de vloer eens in de zoveel tijd te reinigen met een zuurvrije zeep.

   Pas wel op dat er geen zand naar binnen wordt gelopen. Zand zorgt ervoor dat jouw vloer sneller slijt. Stofzuig regelmatig of veeg het op met een zachte bezem. Door jouw vloer te reinigen kun je beschadigingen verhelpen. Het mooie van een natuurstenen vloer is dat het zichzelf ook vaak weet te herstellen.

  • Jazeker! Veel van onze vloeren zijn mogelijk met vloerverwarming. Echter zit er wel verschil tussen een massief houten vloer of een samengestelde vloer. Massief is niet geschikt voor vloerverwarming, samengestelde vloeren zijn dat wel. Bij de aankoop van jouw vloer adviseren wij je graag hierover.

  • Houten vloeren van Destijdsch hebben niet veel onderhoud nodig. Regelmatig dweilen met bijvoorbeeld Rubio monocaot soap is voldoende om jaren van jouw vloer te genieten.

  • Er zijn verschillende manieren om een houten vloer te leggen:

   Verlijmd: Bij het verlijmen van de vloer ligt de vloer vast. Hierdoor ontstaat er wel meer contactgeluid.

   Zwevend: Bij het zwevend leggen van de vloer zit de vloer niet vast aan de ondergrond. Het voordeel hiervan is dat de vloer eruit gehaald kan worden. Een nadeel is dat de vloer kan gaan wippen.

   Vloerverwarming: Bij het leggen van een vloer over vloerverwarming is het beter om de vloer te verlijmen.  

  • Hieronder verschillende afwerkingen voor houten vloeren. Kom langs in onze showroom om het effect van de afwerkingen te bekijken. 

   Roken

   In eiken zit looizuur, dit reageert met ammoniak. De vloerplanken worden in een ruimte gerookt met een pot ammoniak. Hierdoor gaan de planken verkleuren en worden ze donkerder. Hoe langer de planken gerookt worden hoe donkerder ze worden. Gerookte planken kunnen wisselen van kleur.

   Borstelen

   Door het borstelen van eiken planken of multiplanken wordt het zachtere hout van de plank verwijderd. Dit zorgt voor meer structuur in de plank.

   Verouderen

   Eiken planken of multiplanken worden verouderd in een trommel met voorwerpen. Door het draaien van de trommel wordt de vloer licht beschadigd waardoor de vloer wordt verouderd.


  • Dat kan altijd! We leveren tafels precies naar jouw wensen. Je kunt zowel de hoogte, lengte als breedte bepalen. Ook de voet kan door jou worden bepaald. In onze showroom kun je verschillende soorten hout bekijken waar de tafelbladen van gemaakt kunnen worden. Sommige planken hebben veel nerven, andere weinig - dit heeft invloed op de look & feel. Zo kun je precies de planken uitzoeken die passen in jouw interieur.

Contactgegevens

Destijdsch B.V.

De Diepteweg 22
5236 PV, 's-Hertogenbosch
Nederland

+31(0)73-260 04 44
info@destijdsch.nl
Routebeschrijving

Volg ons op:

Openingstijden

Showroom
 • maandag 08:00 - 17:00 uur
 • dinsdag 08:00 - 17:00 uur
 • woensdag 08:00 - 17:00 uur
 • donderdag 08:00 - 17:00 uur
 • vrijdag 08:00 - 17:00 uur
 • zaterdag 08:00 - 16:00 uur
 • zondag gesloten

Contactformulier

Neem contact met ons op

Aanbod

We hebben een ruim aanbod deuren, oude gebikte stenen, oude dakpannen, eiken balken, meubels, oude houten planken, natuurstenen en houten vloeren en natuursteen waskommen. U bent altijd welkom in onze showroom voor inspiratie en advies.

Bezorging

Vrijwel al onze producten kunnen ook bij u thuis
geleverd worden. 

Voor sommige producten geldt: voor 12 uur besteld, de volgende werkdag al in huis!

Neem contact op

Wil je meer informatie? Neem contact op met ons over het actuele aanbod en bel 

073 2600 444 of mail naar info@destijdsch.nl.

Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom!

Naam:
E-mail adres: