Categorieën
Pagina's
Showroom:
Ma t/m Vr 8:00 - 17:00 | Za: 8:00 - 16:00
 • Online shoppen bij Destijdsch!
 • Wij bezorgen bij u thuis!
 • Veilig betalen met iDEAL of PayPal!
Direct contact?
+31(0)73-260 04 44

Klantenservice

Je kunt ons op de volgende manieren bereiken:

 1. Whatsapp via 06-43128656
 2. Telefonisch via 073-2600444
 3. Per email info@destijdsch.nl 
 4. Via de chat op onze website

Een groot deel van onze collectie kun je ook vinden in onze webshop. Je kunt je bestelling dan ook afhalen of laten bezorgen.

Vriendelijke groet, Team van Destijdsch

  • Afhalen is gratis. Deuren laten bezorgen: € 50,- per bestelling. Bestellingen geplaatst op dinsdag (na 14.00 uur), woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag (tot 12 uur) worden uitgeleverd op de dinsdag erna. Bestellingen geplaatst op zaterdag (na 12 uur), zondag, maandag en dinsdag (tot 14 uur) worden uitgeleverd op de vrijdag erna. U ontvangt van onze transporteur per e-mail een tijdsindicatie.

   Het verzenden van materialen als stenen, dakpannen, vloeren, etc gebeurt op pallets van max 1.000 kg. Per pallet betaalt u € 90,-

   De natuurstenen waskommen en wandplanken verzenden wij geheel gratis en worden binnen 2 werkdagen bij u thuisbezorgd!

   Houten planken gaan op lengtetransport en kost € 125,- per order.

  • Graag verzoeken wij om hiervoor contact met ons op te nemen.

  • Uiteraard kunt u de bestelling retourneren volgens de regels uit onze algemene voorwaarden. U kunt de bestelling op eigen gelegeheid naar ons terug sturen. Zodra wij deze onbeschadigd hebben ontvangen, zullen wij het aankoopbedrag van het product binnen 2 weken aan u terug storten.

  • Nee, maar we hebben wel een groot netwerk aan professionals die we kunnen aanraden.

  • Een natuursteen vloer is erg geschikt voor vloerverwarming. Het is een goed geleider van warmte en daarnaast houd het dat ook goed vast.

  • Het onderhoud van een natuurstenen vloer is belangrijk om de kwaliteit te bewaren. Iedere steensoort is echter uniek en vereist dus een eigen verzorging. Je hebt twee manieren om de vloer te onderhouden: impregneren of reinigen.

   Wanneer je een natuursteen vloer impregneert is het natuursteen beschermt tegen bijvoorbeeld vet, wijn, water & stof vlekken. Impregneren is niet perse nodig, vaak is het regelmatig reinigen van een vloer genoeg.

   Mors je bijvoorbeeld een glas wijn op de vloer, ruim dit dan direct op met zuurvrije zeep. Bijvoorbeeld edel zeep of baby shampoo. In sommige gevallen blijft er een vlek achter, deze kan ook na een aantal dagen weer wegtrekken. Verdwijnt de vlek niet, herhaal dan het reinigingsproces net zolang tot de vlek niet meer zichtbaar is.

  • Doorgaans is het leggen van een natuurstenen vloer wel een klusje. De tegels zijn soms groot en zwaar en het moet gelegd worden in cement. Zelf leggen kan natuurlijk wel – maar laat je goed informeren door een deskundigen. 

  • Doordat en natuurstenen vloer een zachtere steensoort is, is het wat gevoeliger voor krassen. Deze  verdwijnen ook weer door de vloer eens in de zoveel tijd te reinigen met een zuurvrije zeep.

   Pas wel op dat er geen zand naar binnen wordt gelopen. Zand zorgt ervoor dat uw vloer sneller slijt. Stofzuig regelmatig of veeg het op met een zachte bezem. Door uw vloer te reinigen kunt u beschadigingen verhelpen. Het mooie van een natuurstenen vloer is dat het zichzelf ook vaak weet te hersteld.

  • Hoe vaak je een natuursteen vloer moet impregneren is afhankelijk van de omstandigheden, maar hoeft zeker niet altijd. Door regelmatig te dweilen met zuurvrije zeep raakt de vloer verzadigd en is de vloer voldoende beschermt. Als u een natuurstenen vloer in de badkamer heeft is het aan te raden na het douchen de vloer droog te maken.

   Als u toch besluit te impregneren omdat uw vloer buiten ligt of in een natte ruimte zoals een badkamer, dan kan u uw vloer eens in het jaar impregneren. Ligt hij binnen in bijvoorbeeld een woonkamer dan zou eens in de vijf jaar of helemaal niet impregneren goed zijn.

   Als u besluit om te Impregneren houd er dan rekening mee dat het best wel een klus die wat aandacht verdiend: verdiep jezelf goed in het impregneren, zodat er geen strepen ontstaan.


  • Jazeker! Veel van onze vloeren zijn mogelijk met vloerverwarming. Echter zit er wel verschil tussen een massief houten vloer, of een samengestelde vloer. Massief is niet geschikt voor vloerverwarming, samengestelde vloeren zijn dat vaak wel. Bij de aankoop van uw vloer adviseren wij u.

  • Houten vloeren van Destijdsch hebben niet veel onderhoud nodig. Neem contact met ons op voor gericht advies voor uw vloer. 

  • De levertijd voor uw eiken houten vloer is 2 tot 4 werken. Voor planken van 18 tot 22 cm breed is de levertijd iets korter, namelijk 2 weken. Dit is wel afhankelijk van uw wensen. Neem alsjeblieft contact met ons op dan kunnen we u een exacte levertijd geven.

  • Er zijn verschillende manieren om een houten vloer te leggen:

   Verlijmd: Bij het verlijmen van de vloer ligt de vloer vast. Hierdoor ontstaat er wel meer contactgeluid.

   Zwevend: Bij het zwevend leggen van de vloer zit de vloer niet vast aan de ondergrond. Het voordeel hiervan is dat de vloer eruit gehaald kan worden. Een nadeel is dat de vloer kan gaan wippen.

   Vloerverwarming: Bij het leggen van een vloer over vloerverwarming is het beter om de vloer te verlijmen.  

  • Jazeker! We kunnen plinten verzorgen. De mdf-plinten van 11,5 cm hoog dienen zelf afgelakt te worden en zijn voorzien van een uitsparing voor kabels. De kosten zijn €6,50 per strekkende meter en voor het plaatsen €3,50 per strekkende meter. Bij het plaatsen van de plinten worden ze vastgekit en vastgeschoten.

  • Hieronder verschillende afwerkingen voor houten vloeren. Kom langs in onze showroom om het effect van de afwerkingen te bekijken. 

   Roken

   In eiken zit looizuur, dit reageert met ammoniak. De vloerplanken worden in een ruimte gerookt met een pot ammoniak. Hierdoor gaan de planken verkleuren en worden ze donkerder. Hoe langer de planken gerookt worden hoe donkerder ze worden. Gerookte planken kunnen wisselen van kleur.

   Borstelen

   Door het borstelen van eiken planken of multiplanken wordt het zachtere hout van de plank verwijderd. Dit zorgt voor meer structuur in de plank.

   Verouderen

   Eiken planken of multiplanken worden verouderd in een trommel met voorwerpen. Door het draaien van de trommel wordt de vloer licht beschadigd waardoor de vloer wordt verouderd.

   Branden

   Het branden van de planken wordt gedaan met een gasbrander. De planken worden zo geheel zwart. Hierna worden de planken geborsteld waardoor de zwarte kleur verdwijnt en er een donkere plank met meer structuur overblijft.

   Zandstralen

   Door het zandstralen van eiken planken of multiplanken wordt de plank in zijn geheel ruwer. Het verschil met borstelen is dat bij het borstelen van de plank alleen het zachte hout wordt verwijderd. Bij het zandstralen van planken wordt de plank in zijn geheel ruwer.


  • Dat kan altijd! We leveren tafels precies naar jouw wensen. Je kunt zowel de hoogte, lengte als breedte bepalen. Ook de voet kan door jou worden bepaald. In onze showroom kun je verschillende soorten hout bekijken waar de tafelbladen van gemaakt kunnen worden. Sommige planken hebben veel nerven, andere weinig - dit heeft invloed op de look & feel. Zo kun je precies de planken uitzoeken die passen in jouw interieur.

Contactgegevens

Destijdsch B.V.

De Diepteweg 22
5236 PV, 's-Hertogenbosch
Nederland

+31(0)73-260 04 44
info@destijdsch.nl
Routebeschrijving

Volg ons op:

Openingstijden

Showroom
 • maandag 08:00 - 17:00 uur
 • dinsdag 08:00 - 17:00 uur
 • woensdag 08:00 - 17:00 uur
 • donderdag 08:00 - 17:00 uur
 • vrijdag 08:00 - 17:00 uur
 • zaterdag 08:00 - 16:00 uur
 • zondag gesloten

Contactformulier

Neem contact met ons op

Aanbod

We hebben een ruim aanbod deuren, oude gebikte stenen, oude dakpannen, eiken balken, meubels, oude houten planken, natuurstenen en houten vloeren en natuursteen waskommen. U bent altijd welkom in onze showroom voor inspiratie en advies.

Bezorging

Vrijwel al onze producten kunnen ook bij u thuis
geleverd worden. 

Voor sommige producten geldt: voor 12 uur besteld, de volgende werkdag al in huis!

Neem contact op

Wil je meer informatie? Neem contact op met ons over het actuele aanbod en bel 

073 2600 444 of mail naar info@destijdsch.nl.

Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom!

Naam:
E-mail adres: