Categorieën
Pagina's
Showroom:
Ma t/m Vr 8:00 - 17:00 | Za: 8:00 - 16:00
  • Online shoppen bij Destijdsch!
  • Wij bezorgen bij jou thuis!
  • Veilig betalen met iDEAL of PayPal!
Direct contact?
+31(0)73-260 04 44

Natuurstenen Tegels

Vindt hier al onze prachtige natuursteen vloeren in één overzichtUnieke natuursteen vloeren van hoge kwaliteit

Vind hier al onze prachtige natuurstenen vloeren in één overzicht!

Elke natuursteen vloer heeft zijn eigen unieke uitstraling en karakteristieke eigenschappen. Door de vele kleurschakeringen en bewerkingen van natuursteen zorgt een natuurstenen vloer altijd voor een interessant eindresultaat. Een algemene eigenschap van natuursteen vloeren is natuurlijke slijtage, waardoor de vloer een levendige uitstraling krijgt. Doordat een natuursteen vloer op een natuurlijke manier slijt gaat deze jaren na jaren mee!

Bij Destijdsch heeft u keuze uit diverse soorten natuursteen vloeren variërend in type natuursteen, kleur, maat en bewerking. Ons assortiment bestaat uit diverse soorten harsteen, travertin, marmer en Bourgondische dallen. Al onze natuursteen vloeren zijn makkelijk in makkelijk in onderhoud en goed te combineren met vloerverwarming.

Doordat de natuursteen vloer een natuurlijk product is kan deze gevoelig zijn voor krassen en zuren, dit draagt uiteindelijk alleen maar bij aan de levendige uitstraling van een natuurstenen vloer. Wij raden u aan om uw natuurstenen vloeren te onderhouden met groene zeep, edel zeep of alleen met water.

Wilt u meer informatie over het leggen en het onderhouden van een natuurstenen vloer? Neem dan contact met ons op of lees meer op deze pagina.

Aanbod

We hebben een ruim aanbod deuren, oude gebikte stenen, oude dakpannen, eiken balken, meubels, oude houten planken, natuurstenen en houten vloeren en natuursteen waskommen. U bent altijd welkom in onze showroom voor inspiratie en advies.

Bezorging

Vrijwel al onze producten kunnen ook bij u thuis
geleverd worden. 

Voor sommige producten geldt: voor 12 uur besteld, de volgende werkdag al in huis!

Neem contact op

Wil je meer informatie? Neem contact op met ons over het actuele aanbod en bel 

073 2600 444 of mail naar info@destijdsch.nl.

Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom!

Naam:
E-mail adres: