Categorieën
Pagina's
Showroom:
Ma t/m Vr 8:00 - 17:00 | Za: 8:00 - 16:00
  • Online shoppen bij Destijdsch!
  • Wij bezorgen bij jou thuis!
  • Veilig betalen met iDEAL of PayPal!
Direct contact?
+31(0)73-260 04 44

Bruynzeel Deuren

Bruynzeel deuren staan al meer dan 120 jaar voor kwaliteit en vakmanschap. In ons assortiment oude Bruynzeel deuren vind je zeker de juiste deur voor jouw huis. Kies je favoriet en geniet van deze unieke stijl met het karakter van de jaren 30.

Aanbiedingen 

Oude Bruynzeel deuren online kopen

Destijdsch is gespecialiseerd in het verzamelen van karakteristieke oude deuren. Zo hebben we verschillende paneeldeuren, waaronder de unieke Bruynzeel binnendeuren, voordeuren en buitendeuren. Deze bestaan uit diverse panelen en we hebben ze met en zonder glas. We zijn altijd op zoek naar unieke oude deuren. Deze zetten we vervolgens zo snel mogelijk online. Zo kun je vanuit je luie stoel jouw favoriet zoeken. Maar je bent natuurlijk meer dan welkom in onze showroom om ze met eigen ogen te bewonderen. Met onze jarenlange ervaring geven we je graag het juiste advies.

Bruynzeel kwaliteit voor jouw huis 

Kwaliteit en Bruynzeel horen bij elkaar. Hier heeft dit bedrijf door de jaren heen nooit op bespaard en daarom kunnen we hier ook nu nog van genieten. De firma Bruynzeel maakte als eerste seriematig deuren, met standaard hoogtes van 201 of 211 centimeter. Ook de breedtes werden vanaf toen standaard uitgevoerd in 63, 68, 73, 78, 83 of 88 centimeter. In ons aanbod hebben we deze diverse hoogtes en breedtes vermeld bij iedere deur. Een vakman kan een deur ook in de maat maken die jij wenst. 

De geschiedenis van een Bruynzeel binnendeur in jouw interieur

De deuren verzamelen we uit oude slooppanden zoals monumentale panden, boerderijen, scholen, kloosters en arbeidershuisje. Door het toepassen van een oude Bruynzeel binnendeur breng je zo een stukje geschiedenis in jouw huis. Weet je niet precies hoe je oude Bruynzeel buiten- of binnendeuren kunt toepassen in jouw huis? Bekijk dan onze pagina vol met inspiratie. Hier vind je diverse projecten die we met Bruynzeel deuren die typische jaren 30-stijl hebben gegeven. 

Duurzaamheid in vele soorten en maten

Denk je er ook over na om de rest van je huis te verbouwen met oude, duurzame materialen? Neem dan een kijkje in ons assortiment antieke bouwmaterialen, zoals gebikte stenen, oud hout of oude dakpannen. Zo kun je oud en nieuw perfect combineren voor een unieke stijl in jouw huis. Heb je hierover nog advies nodig? Bel dan met onze klantenservice. Zij vertellen je graag over alle mogelijkheden met Bruynzeel deuren en al onze andere oude materialen. 

Veel gestelde vragen Bruynzeeldeuren

Wat zijn Bruynzeel deuren?

Bruynzeel paneeldeuren

Bruynzeel is een merknaam die staat voor kwaliteit. De deuren gemaakt van dit merk bestaan uit diverse panelen met of zonder glas. Het zijn karakteristieke deuren met de typische stijl van de jaren 30.

Aanbod Destijdsch

Bij Destijdsch vind je een groot aanbod oude Bruynzeel deuren. Deze hebben we verzameld uit oude monumentale panden, boerderijen, scholen, kloosters en arbeidershuisjes. Hierdoor vind je in ons assortiment stuk voor stuk unieke deuren. Vind je het moeilijk om de juiste te keuze te maken voor jouw huis? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij adviseren je graag. 

Kunnen Bruynzeel deuren op maat worden gemaakt?

Ja

Het grote voordeel van oude Bruynzeel deuren is de kwaliteit. Ze zijn namelijk gemaakt van massief hout. Hierdoor kun je ze vrij eenvoudig in de maat maken die je nodig hebt.

Vakmanschap

Wil je verzekerd zijn van de juiste afmetingen, laat de deuren dan op maat maken door vakmensen. Zij doen dit door hun jarenlange ervaring altijd op de juiste manier. Zo kun jij genieten van een perfect resultaat. 

Moet ik een Bruynzeel deur nog behandelen?

Naar wens

De geschiedenis en bijbehorende gebruikssporen van onze oude Bruynzeel deuren zijn zichtbaar. Dit geeft deze deuren juist een uniek karakter met de typische stijl uit de jaren 30. Eventueel kun je de deuren naar wens behandelen met een olie of lak. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de oude deuren te schuren en opnieuw te lakken.

Stijl behouden

Je kunt de stijl aanpassen aan je huis of je kunt ervoor kiezen om de unieke stijl van je deur te laten stralen in jouw interieur. De keuze is aan jou! 

Zijn Bruynzeel deuren duurzaam?

Ja

Door te kiezen voor onze Bruynzeel deuren maak jij een duurzame keuze. Want de deuren zijn gemaakt van kwaliteitshout en zijn klaar voor een tweede leven. Duurzaamheid en stijl gaan heel goed samen in deze deuren.

Aanbod

We hebben een ruim aanbod deuren, oude gebikte stenen, oude dakpannen, eiken balken, meubels, oude houten planken, natuurstenen en houten vloeren en natuursteen waskommen. U bent altijd welkom in onze showroom voor inspiratie en advies.

Bezorging

Vrijwel al onze producten kunnen ook bij u thuis
geleverd worden. 

Voor sommige producten geldt: voor 12 uur besteld, de volgende werkdag al in huis!

Neem contact op

Wil je meer informatie? Neem contact op met ons over het actuele aanbod en bel 

073 2600 444 of mail naar info@destijdsch.nl.

Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom!

Naam:
E-mail adres: