Categorieën
Pagina's
Showroom:
Ma t/m Vr 8:00 - 17:00 | Za: 8:00 - 16:00
  • Online shoppen bij Destijdsch!
  • Wij bezorgen bij jou thuis!
  • Veilig betalen met iDEAL of PayPal!
Direct contact?
+31(0)73-260 04 44

Oude Dakpannen

Oude dakpannen hebben een unieke charme. Wij begrijpen daarom heel goed dat er steeds vaker voor deze duurzame dakbedekking wordt gekozen. Of je nu een historisch huis renoveert of jouw woning dat unieke, rustieke uiterlijk wilt geven, Destijdsch heeft precies wat je zoekt.

Oude dakpannen eenvoudig en snel online kopen

In onze online winkel bestel je met een paar muisklikken je favoriete gebruikte dakpannen. We bieden verschillende soorten oude dakpannen te koop aan, zoals: 

Bij Destijdsch vind je ongetwijfeld de perfecte tweedehands dakpannen voor jouw project.

Genieten onder een droog dak van gebruikte dakpannen 

Onze oude dakpannen hebben niet alleen een uniek karakter, ze zijn ook van uitstekende kwaliteit. Elk van onze dakpannen komt van oude slooppanden, zoals monumentale panden, boerderijen, kloosters, scholen of arbeidershuisjes. Deze zorgvuldig geselecteerde historische dakpannen worden met de hand door ons eigen team van de daken gehaald, netjes gestapeld in kratten, en naar onze opslag in ’s-Hertogenbosch gebracht. Slechte en kapotte dakpannen filteren we er meteen uit, zodat we je alleen ouderwetse dakpannen van de beste kwaliteit kunnen aanbieden!

Antieke dakpannen: milieuvriendelijk en duurzaam

Bij Destijdsch waarderen we de geschiedenis en het erfgoed dat elke tweedehands dakpan met zich meebrengt. We zijn trots dat we bijdragen aan het behoud van het milieu door deze dakpannen een nieuw leven te geven. Dit geldt ook voor onze oude bouwmaterialen, oude stenen en oude tegels. Zo kun jij je huis bouwen of verbouwen en een uniek duurzaam karakter geven. 

Inspiratie van de tand des tijds

Natuurlijk ben je ook meer dan welkom in onze showroom in ‘s-Hertogenbosch om inspiratie op te doen. Onze vakmensen laten graag aan je zien op welke manieren je onze oude materialen kunt toepassen. Wil je een dak dat staat voor karakter en kwaliteit? Kies dan voor onze oude dakpannen en geniet van een uniek resultaat. 

Aanbod

We hebben een ruim aanbod deuren, oude gebikte stenen, oude dakpannen, eiken balken, meubels, oude houten planken, natuurstenen en houten vloeren en natuursteen waskommen. U bent altijd welkom in onze showroom voor inspiratie en advies.

Bezorging

Vrijwel al onze producten kunnen ook bij u thuis
geleverd worden. 

Voor sommige producten geldt: voor 12 uur besteld, de volgende werkdag al in huis!

Neem contact op

Wil je meer informatie? Neem contact op met ons over het actuele aanbod en bel 

073 2600 444 of mail naar info@destijdsch.nl.

Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom!

Naam:
E-mail adres: