Categorieën
Pagina's
Showroom:
Ma t/m Vr 8:00 - 17:00 | Za: 8:00 - 16:00
  • Online shoppen bij Destijdsch!
  • Wij bezorgen bij u thuis!
  • Veilig betalen met iDEAL of PayPal!
Direct contact?
+31(0)73-260 04 44

Portugese Tegels

Aanbiedingen

Keuze uit ruim 80 verschillende motieftegels

Prachtige cementtegels voor binnenshuis

Bij Destijdsch hebben we een uitgebreid assortiment Portugese tegels bestaande uit tegels van 14 x 14 cm en 20 x 20 cm met keuze uit meer dan 50 verschillende kleuren en patronen! Portugese tegels worden ook wel Portugese cementtegels genoemd en worden volledig handgemaakt met een mal uit cement, marmerpoeder en kleurpigmenten. Deze techniek werd vanaf 1870 gebruikt en wordt tegenwoordig vooral in Spanje en India toegepast. Doordat Portugese tegels van cement worden gemaakt, zijn ze gemakkelijk in onderhoud en nemen ze geen vuil of vet op waardoor Portugese tegels een lange levensduur hebben.  Portugese tegels komen voornamelijk terug als vloertegel en gaan goed samen met vloerverwarming. Dit maakt Portugese tegels geschikt voor elke ruimte, maar de meest bekende toepassingen zijn toch wel de hal, keuken of badkamer. Naast dat Portugese tegels vaak worden toegepast als vloertegel zijn ze ook geschikt als wandtegel.

Doordat Portugese tegels met de hand worden gemaakt kan het voorkomen dat er een gering kleur en maatverschil is per tegel, maar dat is juist wat de Portugese tegel zo charmant maakt. 

Aanbod

We hebben een ruim aanbod deuren, oude gebikte stenen, oude dakpannen, eiken balken, meubels, oude houten planken, natuurstenen en houten vloeren en natuursteen waskommen. U bent altijd welkom in onze showroom voor inspiratie en advies.

Bezorging

Vrijwel al onze producten kunnen ook bij u thuis
geleverd worden. 

Voor sommige producten geldt: voor 12 uur besteld, de volgende werkdag al in huis!

Neem contact op

Wilt u meer informatie? Neem contact op met ons over het actuele aanbod en bel 
073 2600 444 of mail naar info@destijdsch.nl.

U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom!

Naam:
E-mail adres: