Showroom:
Ma t/m Vr 8:00 - 17:00 | Za: 8:00 - 16:00
  • Online shoppen bij Destijdsch!
  • Wij bezorgen bij u thuis!
  • Veilig betalen met iDEAL of PayPal!

Over Destijdsch

Een bedrijf met historie...

Ons bedrijf bestaat reeds sinds 1978 en is ooit uit liefhebberij voor oude materialen ontstaan. Fons van de Wal senior zei halverwege jaren 70 de aannemerij gedag en legde zich langzaamaan toe op het recupereren van materialen uit monumentale sloopwerken. Wat in die tijd nog een onbekende branche was, is nu een bedrijfstak die niet meer weg te denken is in het hedendaagse bouwen.

Na het overlijden van Fons van de Wal senior heeft Fons junior het bedrijf voortgezet op dezelfde voet als zijn vader. Om een groter gebied te kunnen bedienen en meer mensen te kunnen bereiken, is er voor gekozen om vanaf 2012 vanuit 's-Hertogenbosch onze materialen ten toon te stellen. Aan De Diepteweg 22 is een prachtig pand uit de grond gerezen met daarin een keur aan materialen en mogelijkheden.

De meeste van onze materialen komen vrij uit sloopwerken van voor 1920. Na die tijd werd er veelal gewerkt met cement in plaats van kalkmortel. Materialen verwerkt in cement zijn niet schoon te krijgen en aangezien deze ook jonger zijn, zijn ze ook minder interessant om bewaard te blijven. Dagelijks zijn we op afbraken van oude gebouwen te vinden om de mooiste materialen te vergaren.

-5%
Naam:
E-mail adres: