Categorieën
Pagina's
Showroom:
Ma t/m Vr 8:00 - 17:00 | Za: 8:00 - 16:00
  • Online shoppen bij Destijdsch!
  • Wij bezorgen bij jou thuis!
  • Veilig betalen met iDEAL of PayPal!
Direct contact?
+31(0)73-260 04 44
Oude vuren vloerdelen

11,5 cm breed

Oude vuren vloerdelen

11,5 cm breed

Model: VL 006
Afmetingen: 11.50 x 2.00 (L x B)
Voorraad: 0 (m²)


Dit product is momenteel niet op voorraad of niet te bestellen via onze webshop. Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Productinformatie

Prijs per vierkante meter

Lengtes van 5 m. 

Onze oude planken zijn uit voorraad leverbaar.

Deze planken worden door Destijdsch uit oude sloopwerken gehaald. De planken worden ontspijkerd en klaargemaakt voor een volgende ronde. Aan de lange zijdes zit een mes en groef. Ons hout heeft karakter en duurzamer kan niet. Zo zie je her en der spijkergaatjes en mooie scheurtjes. De planken zijn eenvoudig te leggen als vloer of te gebruiken als wand of plafond.

Oud hout is een duurzaam product en gaat onder de juiste omstandigheden eeuwen mee. Bij Destijdsch hebben we altijd een grote voorraad oud dakbeschot geschikt voor verschillende toepassingen. Zo zijn deze planken geschikt voor bouw en restauratie of om te verwerken in de interieurbouw of meubelmakerij. Daarnaast zijn deze oude planken ook geschikt voor vloer- en/ of wandbekleding. Ons oude hout is altijd uit voorraad leverbaar. Ons aanbod varieert van dag tot dag en we ontvangen regelmatig nieuwe partijen oud hout.

Naam:
E-mail adres: