Categorieën
Pagina's
Showroom:
Ma t/m Vr 8:00 - 17:00 | Za: 8:00 - 16:00
  • Online shoppen bij Destijdsch!
  • Wij bezorgen bij jou thuis!
  • Veilig betalen met iDEAL of PayPal!
Direct contact?
+31(0)73-260 04 44
Vuren planken gezaagd uit oude balken

15 x 2 cm

Vuren planken gezaagd uit oude balken

15 x 2 cm

Model: GB 012
Afmetingen: 15.00 x 2.00 (L x D)
Voorraad: 7 (m²)


  • Online shoppen bij Destijdsch!
  • Wij bezorgen bij jou thuis!
  • Veilig betalen met iDEAL of PayPal!

€ 30,25 (per m²) incl. BTW
Verzendkosten:
Afhalen is gratis. Laten bezorgen kost € 125,- per bestelling. Levertijd is 2 a 4 werkdagen. Onze transporteur neemt contact met je op omtrent de levering.

Productinformatie

Prijs per vierkante meter

Onze oude planken zijn uit voorraad leverbaar.

Lengtes van 2,3 tot 6,6 m. Deze zijn niet apart te bestellen, uw bestelling kan dan ook diverse lengtes bevatten.

Deze planken worden gezaagd uit oude balken die Destijdsch uit oude sloopwerken haalt. De balken worden ontspijkerd en vervolgens gezaagd tot planken. Aan de lange zijdes zit een mes en groef. In feite zijn het dus nieuwe planken geworden, maar met het karakter van een oude plank. Zo zie je her en der spijkergaatjes en mooie scheurtjes. De planken zijn eenvoudig te leggen in een vloer of te gebruiken als wand of plafond. Eén zijde is geschaafd en de andere zijde is fijnbezaagd.

Oud hout is een duurzaam product en gaat onder de juiste omstandigheden eeuwen mee. Bij Destijdsch hebben we altijd een grote voorraad oud dakbeschot geschikt voor verschillende toepassingen. Zo zijn deze vuren planken geschikt voor bouw en restauratie of om te verwerken in de interieurbouw of meubelmakerij. Daarnaast zijn deze oude planken ook geschikt voor vloer- en/ of wandbekleding. Ons oude hout is altijd uit voorraad leverbaar. Ons aanbod varieert van dag tot dag en we ontvangen regelmatig nieuwe partijen oud hout.

Naam:
E-mail adres: