Categorieën
Pagina's
Showroom:
Ma t/m Vr 8:00 - 17:00 | Za: 8:00 - 16:00
  • Online shoppen bij Destijdsch!
  • Wij bezorgen bij u thuis!
  • Veilig betalen met iDEAL of PayPal!
Direct contact?
+31(0)73-260 04 44
oude grenen planken

9,5 cm breed

oude grenen planken

9,5 cm breed

Model: DB 058
Afmetingen: 9.50 x 2.00 (L x B)
Voorraad: 0 (m²)


Dit product is momenteel niet op voorraad of niet te bestellen via onze webshop. Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Productinformatie

Prijs per vierkante meter

Lengtes van 3,4 tot 3,8 m. Deze zijn niet apart te bestellen, uw bestelling kan dan ook diverse lengtes bevatten.

Onze oude planken zijn uit voorraad leverbaar.

Deze oude grenen planken worden door Destijdsch handmatig uit oude sloopwerken gehaald. Het werd gebruikt als dakbeschot. De planken worden ontspijkerd en klaar gemaakt voor een volgende ronde. Aan de lange zijdes zit een mes en groef. Het hout heeft karakter en duurzamer dan dit kan niet. Zo zie je her en der spijkergaatjes en mooie scheurtjes. De planken zijn eenvoudig te leggen in een vloer of te gebruiken als wand of plafond.

Oud hout is een duurzaam product en gaat onder de juiste omstandigheden eeuwen mee. Bij Destijdsch hebben we altijd een grote voorraad oud dakbeschot geschikt voor verschillende toepassingen. Zo zijn deze planken geschikt voor bouw en restauratie of om te verwerken in de interieurbouw of meubelmakerij. Daarnaast zijn deze oude planken ook geschikt voor vloer- en/ of wandbekleding. Ons oude hout is altijd uit voorraad leverbaar. Ons aanbod varieert van dag tot dag en we ontvangen regelmatig nieuwe partijen oud hout.

Naam:
E-mail adres: