Categorieën
Pagina's
Showroom:
Ma t/m Vr 8:00 - 17:00 | Za: 8:00 - 16:00
  • Online shoppen bij Destijdsch!
  • Wij bezorgen bij u thuis!
  • Veilig betalen met iDEAL of PayPal!
Direct contact?
+31(0)73-260 04 44
Lichte nieuwe eiken planken

125 cm lang

Lichte nieuwe eiken planken

125 cm lang

Model: 01-eiken-planken
Afmetingen: 19.00 x 125.00 x 3.00 (B x L x H)
Voorraad: 39


  • Online shoppen bij Destijdsch!
  • Wij bezorgen bij u thuis!
  • Veilig betalen met iDEAL of PayPal!

€ 30,00 Excl. BTW: € 24,79


Verzendkosten:
€ 20,- plus € 2,50 per m2. Verzending vindt plaats binnen 1 werkdag. U ontvangt van onze transporteur per e-mail een tijdsindicatie voor de aflevering.

Productinformatie

Geborstelde eiken planken

Prijs per plank

Hout is een duurzaam product en gaat onder de juiste omstandigheden eeuwen mee. Bij Destijdsch hebben we altijd een grote voorraad eiken planken geschikt voor verschillende toepassingen. Zo is ons eiken hout geschikt voor bouw en restauratie of om te verwerken in de interieurbouw of meubelmakerij. Daarnaast zijn eiken planken ook geschikt voor vloer- en/of wandbekleding.

Bij Destijdsch hebben we altijd unieke partijen eiken hout. Onze eiken planken zijn altijd uit voorraad leverbaar. Ons aanbod varieert van dag tot dag en we ontvangen regelmatig nieuwe partijen eiken planken. Al onze partijen eiken planken zijn op deze pagina te vinden. 

We verzorgen ook meubels op maat van het hout wat we op voorraad hebben. We maken bijvoorbeeld tafelbladen, badmeubels, wandplanken en meer op maat. Deze behandelen we met een olie zodat het beschermd is tegen vocht en vuil. Ook is het mogelijk verschillende kleuren oliën toe te passen, lees meer hierover.

Prijs per plank. Verzendkosten: € 20,- voor de eerste plank en € 5,- per plank die extra wordt bezorgd.


Naam:
E-mail adres: