Categorieën
Pagina's
Showroom:
Ma t/m Vr 8:00 - 17:00 | Za: 8:00 - 16:00
  • Online shoppen bij Destijdsch!
  • Wij bezorgen bij u thuis!
  • Veilig betalen met iDEAL of PayPal!
Direct contact?
+31(0)73-260 04 44
Geborstelde oude grenen planken

14 cm breed

Geborstelde oude grenen planken

14 cm breed

Model: BP 005
Afmetingen: 14.00 x 1.50 (L x B)
Voorraad: 16 (m²)


  • Online shoppen bij Destijdsch!
  • Wij bezorgen bij u thuis!
  • Veilig betalen met iDEAL of PayPal!

€ 36,50 (per m²) incl. BTW


Verzendkosten:
Afhalen is gratis. Laten bezorgen kost € 125,- per bestelling. Levertijd is 2 a 4 werkdagen. Onze transporteur neemt contact met u op omtrent de levering.

Productinformatie

Geborstelde oude grenen planken

Prijs per vierkante meter

Deze planken zijn door Destijdsch geborsteld waardoor de planken een mooie geleefde look krijgen. Door het borstelen wordt het zachte hout verwijderd en krijg je een mooie structuur in de plank. Je ziet dit hout bijvoorbeeld ook vaak in Oostenrijkse chalets en restaurantjes op de berg.

De planken zijn aan 1 zijde geborsteld (foto 1). De andere zijde (foto 2) is de normale oud grenen uitstraling. 

Lengtes van 2,3 tot 3,2 m. Deze zijn niet apart te bestellen, uw bestelling kan dan ook diverse lengtes bevatten.

Onze oude planken zijn uit voorraad leverbaar.

Deze oude grenen planken worden door Destijdsch handmatig uit oude sloopwerken haalt. Het werd gebruikt als dakbeschot of als vloer. De planken worden ontspijkerd en klaar gemaakt voor een volgende ronde. Aan de lange zijdes zit een mes en groef. Het hout heeft karakter en duurzamer dan dit kan niet. Zo zie je her en der spijkergaatjes en mooie scheurtjes. De planken zijn eenvoudig te leggen in een vloer of te gebruiken als wand of plafond.

Oud hout is een duurzaam product en gaat onder de juiste omstandigheden eeuwen mee. Bij Destijdsch hebben we altijd een grote voorraad oud dakbeschot geschikt voor verschillende toepassingen. Zo zijn deze vuren planken geschikt voor bouw en restauratie of om te verwerken in de interieurbouw of meubelmakerij. Daarnaast zijn deze oude planken ook geschikt voor vloer- en/ of wandbekleding. Ons oude hout is altijd uit voorraad leverbaar. Ons aanbod varieert van dag tot dag en we ontvangen regelmatig nieuwe partijen oud hout.

Naam:
E-mail adres: