Categorieën
Pagina's
Showroom:
Ma t/m Vr 8:00 - 17:00 | Za: 8:00 - 16:00
  • Online shoppen bij Destijdsch!
  • Wij bezorgen bij jou thuis!
  • Veilig betalen met iDEAL of PayPal!
Direct contact?
+31(0)73-260 04 44

Stoere loftdeuren

Een geweldige oplossing voor grote ruimtes

Stoere loftdeuren

Als afscheiding, deur, of kastdeur

Je ziet steeds meer loft woningen: appartementen of woningen met grote, open ruimtes. Ook bestaande woonhuizen worden door bepaalde muren weg te breken, steeds ruimtelijker. Wanneer je een muur wegbreekt heb je opeens een grote kamer tot je beschikking waar eindeloos mee te spelen valt.

Loftdeuren als scheiding zijn dan ook een geweldige oplossing om zowel de open sfeer te bewaren, maar ook een kamer goed af te kunnen afsluiten. Zo heeft u overdag een open ruimte met een door kijk naar een andere kamer en 's avonds een gezellige afgesloten woonkamer. 

De ophangsystemen voor de loftdeuren hebben geen draairuimte nodig, want ze schuiven eenvoudigweg langs de muur. Een loftdeur is daarmee ook een geschikte optie voor studentenwoningen of kleine ruimtes in een woning. Daarnaast komt deze alleskunner tot zijn recht als schuifdeurkast. Naast een industriële ruimte, zijn de schuifdeursystemen ook heel geschikt voor moderne of brocante interieurs.

Bij Destijdsch maken we ook de loftdeuren op maat. U kiest zelf het hout en de wijze waarop samengesteld. Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden!

Alles in huis met een volledige schuifdeurset

Onze schuifdeursystemen is een volledige set, compleet met bevestigingsmiddelen en toebehoren. Het grote voordeel hiervan? U weet zeker dat u alle benodigde onderdelen bij de hand heeft wanneer u het schuifdeursysteem gaat monteren. Wel zo’n prettig idee! 

We hebben al schuifdeursystemen vanaf €89-, euro!

Stoere loftdeuren
Naam:
E-mail adres: