Categorieën
Pagina's
Showroom:
Ma t/m Vr 8:00 - 17:00 | Za: 8:00 - 16:00
  • Online shoppen bij Destijdsch!
  • Wij bezorgen bij u thuis!
  • Veilig betalen met iDEAL of PayPal!
Direct contact?
+31(0)73-260 04 44

Warmte en gezelligheid in huis

Met hout

Bent u bezig met verbouwen of wilt u meer warmte en gezelligheid terug laten komen in uw woning? Door hout te gebruiken in uw woning creëer je een warme en karakteristieke sfeer!

Hout is een natuurlijk, duurzaam en veelzijdig product. Hierdoor is hout makkelijk toe te passen en goed te combineren met diverse woonstijlen. Hout kun je op diverse manieren terug laten komen om uw huis een uniek karakter te geven.

Het nemen van een houten sfeer geeft uw interieur een warme sfeer en brengt uw gehele woonruimte tot leven. Ons hout is meestal oud en komt overal vandaan: oude kazerne, kerken, scholen... Daardoor draagt het hout een verleden en verhalen met zich mee. Daarnaast is hout ook ideaal om te gebruiken als wand- of plafond bekleding.

Een andere mogelijkheid om hout terug te laten komen in uw interieur is door gebruik te maken van houten balken. Zo krijgt de ruimte direct een landelijke sfeer en het karakter van een boerderij. Houten balken werden vroeger vooral in boerderijen gebruikt ter ondersteuning, maar worden tegenwoordig steeds vaker gebruikt om een landelijke uitstraling te creëren en sfeer te geven aan uw huis.

Warmte en gezelligheid in huis
Naam:
E-mail adres: