Categorieën
Pagina's
Showroom:
Ma t/m Vr 8:00 - 17:00 | Za: 8:00 - 16:00
  • Online shoppen bij Destijdsch!
  • Wij bezorgen bij jou thuis!
  • Veilig betalen met iDEAL of PayPal!
Direct contact?
+31(0)73-260 04 44

Prachtige eiken boomstamplanken

Voor uw hele huis

We hebben in ons assortiment altijd een wisselend aanbod aan prachtige eiken boomstamplanken. Voor ons bijzonder materiaal voor verschillende doeleinden. Onze meubelmaker maakt er bijvoorbeeld tafelbladen, wandmeubels, barmeubels en nog veel meer van. Zo leveren wij maatwerk. 

De boomstamplanken zijn van eiken en komen uit de koudere delen van Europa. Door de lagere temperaturen groeien de bomen langzamer. Hierdoor krijg je prachtige nerfvorming binnen het hout en precies dat geeft de planken hun unieke karakter.

De eiken planken zijn een natuurproduct, daarom kunnen de planken onderling van uitstraling wisselen. Wij helpen u graag de juiste plank uitzoeken. Of u nu veel noesten of weinig noesten wilt, we hebben van alles wat.

Eiken heeft een prachtige kleur van zichzelf. De lichte bruine kleur past in ieder interieur. Maar het is ook mogelijk om van de standaard eiken kleur af te wijken. We werken met oliën van hoge kwaliteit en daarmee kunnen we u elke gewenste kleur bieden. Deze oliën bestaan uit natuurlijke ingrediënten, daarmee zijn de oliën veilig voor gebruiker en omgeving. Daarnaast is het een geurloze olie en daarmee prettig in toepassing. 

Bent u benieuwd naar onze eiken planken en meubelen op maat? Kom dan langs in onze showroom, we adviseren u graag.

Prachtige eiken boomstamplanken
Naam:
E-mail adres: