Categorieën
Pagina's
Showroom:
Ma t/m Vr 8:00 - 17:00 | Za: 8:00 - 16:00
  • Online shoppen bij Destijdsch!
  • Wij bezorgen bij u thuis!
  • Veilig betalen met iDEAL of PayPal!
Direct contact?
+31(0)73-260 04 44

Interieur aankleding

Nostalgische scherven en pijpjes

Wat is het heerlijk om interieurs te stylen. Het is eindeloos combineren met onze vloeren, meubels en lampen. Het is de kunst om unieke combinaties te vinden. Ook wij struinen oude markten af op zoek naar inspiratie en elementen die onze showroom kan versieren - ook om u te inspireren.

Zoeken naar decoratie is een ontzettend leuke bezigheid, vooral omdat het zo'n dankbaar werk is. Maar hoe vind je nu decoratie die bij uw woonkamer past? Hieronder twee tips!

1. Raak verslaafd aan het struinen op rommelmarkten

Unieke decoratieve elementen kun je bij uitstek vinden op rommelmarkten. Je hoeft er alleen maar een neus voor te ontwikkelen. Het beste is om 's ochtends vroeg te gaan, zo ben je de massa voor en kun je de pareltjes er tussen uit vissen. Vergeet niet om te onderhandelen! 

2. Do it yourself

Nadat je hooked bent geraakt aan rommelmarkten is er nog een stap die je kan ondernemen om de gevonden decoratie echt helemaal eigen te maken. Een likje verf en daarna opschuren bijvoorbeeld! Of zoals op de foto rechts, waar we oude scherven en tabakspijpjes hebben gevonden. Dit vormt een mooi stilleven. Ook elementen als een oude sleutelbos kunnen een leuke aankleding vormen in je interieur.

Interieur aankleding
Naam:
E-mail adres: