Categorieën
Pagina's
Showroom:
Ma t/m Vr 8:00 - 17:00 | Za: 8:00 - 16:00
  • Online shoppen bij Destijdsch!
  • Wij bezorgen bij jou thuis!
  • Veilig betalen met iDEAL of PayPal!
Direct contact?
+31(0)73-260 04 44

Binnenkomen!

Entree & hal inspiratie, een geweldige binnenkomer

Het kan een lastige ruimte zijn om mooi in te richten – de hal of entree van je huis. Een kleine, vaak krappe ruimte met veel deuren en uitzicht op een trap. Toch kan je meteen al een toon zetten voor de rest van je huis in je entree en dat is sfeerbepalend voor het bezoek aan je woning. Het is namelijk de plek waar mensen voor het eerst kennis maken met je interieur. Om die reden is het bijvoorbeeld een idee om elementen uit de rest van je huis subtiel terug te laten komen in de hal.


Spiegels

Spiegels in een entree hal kunnen de ruimte veel groter en interessanter maken. Een spiegelwand kan de hal veel ruimtelijker aan doen aanvoelen. Daarnaast kan je bij binnenkomst of bij het weggaan nog even kijken of je haar goed zit. 


Licht entree

Verlichting in een hal zorgt meteen voor een gezellige en uitnodigende sfeer. Een hanglamp is een eyecatcher en het is heerlijk binnenkomen in een lichte ruimte.Materialen

Door materialen uit de rest van het huis terug te laten komen in de gang laat je mensen meteen kennismaken met jou sfeer en stijl. Je geeft ze namelijk meteen een idee wat ze kunnen verwachten van jouw prachtige huis en inrichting! 


Denk in kijk hoeken

Werk vanuit verschillende invalshoeken om te kijken hoe patronen en kleuren zichtbaar zijn. Een mooie hal levert namelijk prachtige doorkijkjes op!Persoonlijk detail

Bepaal ook wat je persoonlijke touch is voor de hal inrichting. Onderzoek wat jouw inrichting uniek maakt. Misschien een schilderij, een foto van je vakantie, een uniek accessoire of een kunstwerkje? Ook voor je hal is het niet nodig om alles door te trekken in één stal stijl en mag je best unieke items en elementen met elkaar combineren.


Binnenkomen!
Naam:
E-mail adres: