Categorieën
Pagina's
Showroom:
Ma t/m Vr 8:00 - 17:00 | Za: 8:00 - 16:00
 • Online shoppen bij Destijdsch!
 • Wij bezorgen bij u thuis!
 • Veilig betalen met iDEAL of PayPal!
Direct contact?
+31(0)73-260 04 44

Een badkamer inrichten

Een aantal tips

Een badkamer inrichten, je koopt er waarschijnlijk maar één keer een in je leven. Daarnaast is het vaak geen flauwe investering. Hoe maak je nu de juiste keuze?  Waar kun je op letten?

 1. Inspiratie op doen.

  Begin met het leukste: het op doen van inspiratie! Wat is er allemaal mogelijk? Wil je een strakke badkamer, of juist meer een badkamer in landelijke stijl? Bij een landelijke stijl let je op dat er natuurlijke elementen terugkomen in de badkamer. Bij een strakke badkamer gebruik je vaak grote tegels en niet teveel contrasterende kleuren.

 2. Lichte tinten of donkere tinten?

  Lichte tinten geven je badkamer een ruimtelijk gevoel, ook bijvoorbeeld ideaal als je niet veel ruimte hebt in je badkamer. De combinatie van witte wandtegels met een donkere vloer is prachtig. Door de reflectie van het licht op de muren lijkt je badkamer lichter & groter. Hierdoor heeft de badkamer een frisse uitstraling, ideaal voor een goede start van de dag. Ben je meer een avondmens? Een badkamer met wat meer donkere tinten is rustiger voor het oog en heeft een ontspannen atmosfeer.  Een nieuwe badkamer moet wel een tijdje mee kunnen gaan. Kies dus voor tijdloze elementen. Ook bij het kiezen van de tegels speel je maar beter op veilig en gebruik je duurzame materialen en pas je op met trendgevoelige tegels. Dit is ook handig als je later de woning wilt verkopen.

 3. Natuurlijke elementen

  Geef een badkamer karakter met natuurlijke elementen. Laat elementen zoals hout of natuursteen terugkomen en je badkamer krijgt meteen meer sfeer. Op de foto's zie je voorbeelden hiervan. De natuursteen waskommen hebben unieke vormen en komen rechtstreeks uit rivieren. Ons oude hout heeft al een leven achter zich en dat geeft karakter. Het hout is goed te gebruiken voor badkamermeubels en kasten.

 4. Groen! 

  Vaak is een badkamer de ideale plek voor planten door de vochtigheid na het douchen en de warmere temperaturen. Daarnaast is het een geweldige toevoeging aan je badkamer en geven planten een frisse & natuurlijke look. 5. Contrasten

  Op de foto's zie je hoe de Portugese motieftegels prachtig contrasteren met de rest van de badkamer zonder dat het druk wordt. 


  Een badkamer met donkere kleuren heeft een warme & ontspannen look & feel. Een strak witte badkamer voelt soms wat koud en kil. Daarom kan je ook in een strakke badkamer elementen zoals oud hout, oude of nieuwe Portugese motieftegels of kleur op één van de muren verwerken.

Kom langs in onze showroom voor nóg meer inspiratie & advies!


Een badkamer inrichten
Naam:
E-mail adres: