Showroom:
Ma t/m Vr 8:00 - 17:00 | Za: 8:00 - 16:00
  • Online shoppen bij Destijdsch!
  • Wij bezorgen bij u thuis!
  • Veilig betalen met iDEAL of PayPal!

Duurzaam verbouwen

Ecologisch verbouwen – duurzaam wonen

Bij Destijdsch verkopen we prachtige oude & historische bouwmaterialen met een puur karakter die ook nog eens bijdragen aan duurzaam wonen. Een huis bestaande uit duurzame bouwmaterialen ademt een fijne en leefbare sfeer. Onze duurzame bouwmaterialen zijn ecologisch verantwoord doordat ze hun tweede, lange leven in kunnen gaan.

Ons assortiment aan ecologische bouwmaterialen

Oud dakbeschot & oude vloerdelen

Het oude dakbeschot is uitstekend geschikt voor een prachtige vloer of als wandbekleding. Daarnaast maken we er ook loftdeuren van en is het dakbeschot geschikt voor verschillende constructie werkzaamheden.


Oude metselstenen

Onze metselstenen pikken we op bij de sloop van oude historische en monumentale panden. We hebben verschillende soorten stenen: kloostermoppen, IJsselsteentjes, beerse klinkers en bijvoorbeeld handvorm en vormbak waalformaten. Als we de bakstenen binnen hebben worden ze een voor een met de hand schoon gebikt en gesorteerd.


Oude dakpannen

Ook onze oude dakpannen komen van oude panden uit heel Nederland. Bij de sloop halen we ze zorgvuldig van de daken en eenmaal bij ons worden ze gesorteerd. Naast het feit dat ze nog een leven lang mee kunnen gaan, is de look van deze dakpannen karakteristiek door hun geschiedenis.


Duurzaam verbouwen
-5%
Naam:
E-mail adres: