Categorieën
Pagina's
Showroom:
Ma t/m Vr 8:00 - 17:00 | Za: 8:00 - 16:00
  • Online shoppen bij Destijdsch!
  • Wij bezorgen bij u thuis!
  • Veilig betalen met iDEAL of PayPal!
Direct contact?
+31(0)73-260 04 44

Natuursteen vloeren

Belgisch hardsteen

In ons assortiment hebben we verschillende natuursteen vloeren, één van deze vloeren is de Belgisch hardstenen vloer. Deze vloer is praktisch, stijlvol en onderhoudsvriendelijk. 

Het type Belgisch hardsteen in deze woning is afgewerkt in Pastorij verzoet en wordt ook wel abdijvloer genoemd. Pastorij verzoet is een type afwerking van Belgisch hardsteen waarbij de randen door een trommelmachine worden verouderd en afgerond waardoor het gesteente een rustieke en landelijke uitstraling krijgt. Hierdoor krijgt uw woning direct een warme en landelijke sfeer! Natuursteen vloeren zijn ideaal voor vloerverwarming - u heeft dan altijd een natuurlijke warmte in uw huis.

Een greep uit onze andere  vloeren: 

Indiaas hardsteen

Indiaas hardsteen is een prijs technisch interessante vloer, maar daarom niet minder kwalitatief! Indiaas hardsteen is een natuursteen die vrij effen is van kleur. In tegenstelling tot Belgisch hardsteen bevat Indiaas hardsteen geen fossielen of aders. De randen van de tegels zijn hand gekapt wat een rustieke uitstraling geeft.


Travertin Pietra dei Medici

Bent u op zoek naar een Travertin vloer – Pietra dei Medici? Deze kalksteensoort heeft een natuurlijk productie want Pietra dei Medici krijgt namelijk zijn uitslag door de kalk in stromend water of in neerslag wat in aanraking komt met deze steen. Daardoor krijgt deze vloer een unieke en natuurlijke uitstraling.  De getrommelde steen krijgt zo een verouderde uitstraling en is uitermate geschikt voor zowel een klassieke inrichting, als een moderne inrichting. Creëer in uw ruimte een lichte en rustige atmosfeer.


Chambolle Soignies

Chambolle soignies is een prachtige vloer in marmer afgewerkt, ook wel soignies stijl genoemd. Deze vloer is geschikt voor binnen en buiten. Chambolle soinies is een getrommeld marmer wat een verouderde look geeft.


Natuursteen vloeren
Naam:
E-mail adres: