Categorieën
Pagina's
Showroom:
Ma t/m Vr 8:00 - 17:00 | Za: 8:00 - 16:00
  • Online shoppen bij Destijdsch!
  • Wij bezorgen bij jou thuis!
  • Veilig betalen met iDEAL of PayPal!
Direct contact?
+31(0)73-260 04 44

3 tips voor een sfeervolle keuken

materiaal, kleur en accessoires

1. Maak gebruik van verschillende materialen

Door verschillende materialen te combineren kan een uniek interieur worden gemaakt. Probeer daarom verschillende texturen en materialen terug te laten komen in bijvoorbeeld uw keuken. Gebruik contrasterende materialen, zodat er een duidelijk verschil is tussen materialen met een warme uitstraling en materialen met een koele uitstraling. Dit maakt uw keuken interessant en sfeervol! Denk bij warme materialen aan natuursteen en hout en bij koele materialen aan staal en beton.

2. Kies voor een kleur

Wees niet bang om kleur te gebruiken in uw keuken! Kleuren kunnen op verschillende manieren terugkomen zolang het maar niet de overhand neemt van je volledige interieur. Kies voor een kleurtje tegen de wand in de vorm van tegels, zoals in de foto hiernaast, of met een kleurrijk behang. Of kies voor een kleurtje voor uw keukenkastjes of juist een kleurrijke de vloer. Kiest u voor een felle kleur? Zorg er dan voor dat de rest van de keuken neutraal blijft, of voer dezelfde kleur door in verschillende kleurtonen.

3. Maak het af met accessoires

Ook in de keuken wordt tegenwoordig veel met accessoires gewerkt. Uniek glaswerk mag gezien worden, kruiden worden uit de kastjes gehaald, planten op het aanrecht en zelfs accessoires zoals posters krijgen tegenwoordig een plekje in de keuken! Tover uw keuken om met de juiste accessoires. Handige tip: maak gebruik van oude eiken planken om meer ruimte te creëren en sfeer te creëren in uw keuken. 
3 tips voor een sfeervolle keuken
Naam:
E-mail adres: