Bekijk pagina

Showroom

In onze sfeervolle showroom kunt u onze oude bouwmaterialen materialen zien en voelen. U vindt hier de meest uiteenlopende oude, maar ook nieuwe bouwmaterialen. Van klassiek tot modern, van robuust tot strak en van licht tot donker. In onze showroom hebben wij al onze vloeren met verschillende afwerkingsmogelijkheden voor u uitgestald. Ook vindt u hier producten zoals tegels, lampen, rivierkei waskommen, stoelen, tafels en decoratie. 

Al onze materialen zijn verzameld op ruim 5.500 m2 showroom en opslag. In onze opslag staan ruim 1000 oude deuren, houten balken en vloerdelen, tegels, dakpannen en gebikte stenen. Voor oude bouwmaterialen en materialen met een unieke uitstraling bent u bij Destijdsch aan het juiste adres. Neem een kijkje bij onze producten om een totaalbeeld te krijgen van ons aanbod. 

Heeft u speciale wensen? Wij denken graag met u mee om uw woonwensen te realiseren! Kom een kijkje nemen in onze showroom in Den Bosch en wij voorzien u van persoonlijk advies. De Brabantse koffie staat al voor u klaar!